Boek
Nederlands

Noah en het speurengeltje

Lucinda Riley (auteur), Harry Whittaker (auteur), Marie Voigt (illustrator)
+1
Noah en het speurengeltje
×
Noah en het speurengeltje Noah en het speurengeltje
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Als Noah met zijn ouders op vakantie naar Griekenland gaat, raakt zijn knuffelkonijn Bertie kwijt. Zijn beschermengel Luna komt in actie om Bertie weer thuis te brengen. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Engelen, Knuffels
Titel
Noah en het speurengeltje
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021 Harry Whittaker
Illustrator
Marie Voigt
Vertaler
Erica Disco
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Uitgever
Amsterdam: Xander, 2022
[56] p. : ill.
ISBN
9789401617925 (hardback)

Besprekingen

Een warm prentenboekje over engelen, vakantie en iets kwijtraken. Als Noah met zijn ouders op vakantie naar Griekenland gaat, raakt zijn knuffelkonijn Bertie kwijt. Maar zijn beschermengel Luna komt in actie om Bertie weer thuis te brengen. ‘Noah en het speurengeltje’ is in zachte stijl geschreven. Met sfeervolle, bladvullende illustraties in zachte kleuren. Lucinda Riley (1965 - 2021) was een bekende Ierse schrijver en acteur. Ze schreef tientallen boeken, waaronder de bestsellerreeks 'De zeven zussen'. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Beschermengeltjes'. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Over Lucinda Riley

CC BY 4.0 - Foto van/door Unnamed photographer for Cappelen Damm publishers, Oslo

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, 16 februari 1965 – Drumbeg, 11 juni 2021) was een Noord-Iers schrijfster van historische fictie en een actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, die dramaturgie studeerde, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze had veel gereisd, vooral in het Verre Oosten. Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven en publiceerde haar eerste roman twee jaar later. Riley schreef haar eerste acht romans, waarmee ze in 1992 begon, onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Vanaf 2013 schreef ze aan de serie De Zeven Zussen. Van deze reeks zijn wereldwijd al zo'n 30 miljoen boeken verkocht.

Lucinda Riley woonde, met haar man en vijf …Lees verder op Wikipedia