Boek
Nederlands

Roadtrip

Suzanne Vermeer (auteur)
+1
Roadtrip
×
Roadtrip Roadtrip
In de reeks:
Genre:
Een echtpaar is op een droomreis langs de Amerikaanse westkust, maar de reis verandert in een nachtmerrie als de man verdwijnt en een moordslachtoffer gevonden wordt.
Titel
Roadtrip
Auteur
Suzanne Vermeer
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2022
301 p.
ISBN
9789400514492 (paperback)

Besprekingen

Een thriller over het echtpaar Paula en Theo, dat op reis is langs de Amerikaanse westkust. Wanneer ze naar Las Vegas gaan komt Paula iemand uit haar verleden tegen en slaat de stemming om. Dan verdwijnt Theo een paar dagen later spoorloos en wordt de nachtmerrie nog groter als er een lichaam gevonden wordt… 'Roadtrip' is ongecompliceerd en meeslepend geschreven, en geschikt voor een brede groep thrillerlezers. Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem en verantwoordelijk voor de publicatie van verschillende populaire thrillers.

Over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thriller genre, waaronder verschillende schrijvers gepubliceerd hebben. Tot zijn overlijden in 2011 ging schrijver Paul Goeken achter het pseudoniem schuil. Na zijn dood werd de naam overgenomen door een door uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers onbekend gehouden schrijver of schrijfster.

Historie

Nadat Goeken in 2006 het boek All-inclusive schreef, werd in samenspraak met de uitgeverij besloten om het boek niet onder zijn eigen naam maar onder het pseudoniem Suzanne Vermeer uit te brengen. Dit gebeurde in het diepste geheim: slechts enkele personen uit de kennissenkring van Goeken en bij de uitgeverij waren op de hoogte van de identiteit van Vermeer. Vermeer werd gepresenteerd als een in 1968 in Nijmegen geboren schrijfster die na een studie Spaans aan de Universiteit van Amsterdam naar Barcelona was verhuisd.

De boeken van Vermeer kenmerken zich doordat ze vakan…Lees verder op Wikipedia