Conceptavond

Laat je onderdompelen in nieuwe werelden & nieuwe literatuur.
Laat je inspireren.

Maandelijks organiseren de bibliotheken van Lievegem een conceptavond. Iedereen die wenst kan zich inschrijven tot een week op voorhand. Tijdens zo’n conceptavond worden de deelnemers ondergedompeld in een bepaald genre, thema, schrijver of boek. Er wordt niet verwacht dat de deelnemers op voorhand boeken hebben gelezen.

On Air - 22 juni 2022

In de auto, op de fiets, op de trein... vlieg even oortjes in en luisteren naar een podcast of luisterverhaal. Welke leners luisteren liever naar verhalen of lezingen en welke leners lezen het liefst nog in een "ouderwets" boek? Zijn er podcasts of luisterverhalen die je zeker wil aanraden aan andere leners? Maar vooral: wat zijn die podcasts nu eigenlijk? Waar kan ik die vinden? In deze conceptavond babbelen en discussiëren we over alles was met podcasts te maken heeft. Ook Lauranne en Freya van de podcast 'Tot ziens en bedankt voor de boeken' zullen erbij zijn om ons wat meer te vertellen over het maken van podcasts.  

Maandelijks organiseren de bibliotheken van Lievegem een conceptavond. Iedereen die wenst kan zich inschrijven tot een week op voorhand. Tijdens zo’n conceptavond worden de deelnemers ondergedompeld in een bepaald genre, thema, schrijver of boek.

Schrijf je in hier

conceptavond

Thema: Podcasts en luisterverhalen

Datum: 22 juni

Locatie: Bib Lovendegem

Organisator: Bib Lievegem

Prijs: € 3 - inschrijven kan hier

Voorgaande conceptavonden

conceptavond

Archief

Neus eens in onze voorgaande conceptavonden. Blader door de inspirerende boeken.

Lees meer

concept

Verslag conceptavonden

Lees hier alle verslagen van de conceptavond.
Bekijk de leestips die tijdens die avonden ter sprake kwamen.